اخبار سلامت

آووکادو می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد

به گزارش کلینیک سلامتی، افراد سیگاری‌ بیشتر احتمال دارد به دیابت مبتلا شوند زیرا قرارگیری در معرض نیکوتین می‌تواند اثربخشی انسولین را کاهش دهد

یافته‌های پژوهشی جدید نشان داده است که خوردن روزانه مقدار کمی آووکادو ممکن است احتمال ابتلای زنان به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد، اما این موضوع برای مردانی این میوه سبز چرب را مصرف می‌کنند صدق نمی‌کند.

گروهی از پژوهشگران در مقاله‌ای که در نشریه آکادمی تغذیه و علوم غذایی (Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics) منتشر شده است، نوشتند: «آووکادو نسبت به سایر میوه‌ها شاخص گلوکز و محتوای قندی ساکروز و گلوکز پایین‌تری دارد. قند اصلی‌اش یک قند هفت‌کربنی منحصربه‌فرد است که ممکن است به کنترل گلوکز خون کمک کند.»

پژوهشگران اشاره کردند که آووکادو همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که می‌تواند به بهبود حساسیت به انسولین، که مشخصه دیابت نوع ۲ است، کمک کند.

علاوه بر این، متخصصان می‌گویند آووکادو به‌دلیل دارا بودن چربی‌های اشباع‌نشده مفید، فیبر، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی برای سلامت قلب نیز مفید است.

در این پژوهش، ۲۵ هزار و ۶۴۰ نفر شرکت کردند که بیش از ۶۰ درصد آن‌ها دارای اضافه‌وزن یا چاق بودند. حدود ۴۵ درصد شرکت‌کنندگان آووکادو مصرف می‌کردند، به‌طور متوسط مردان روزانه ۳۴.۷ گرم و زنان ۲۹.۸ گرم آووکادو می‌خوردند.

یک وعده استاندارد یک‌سوم آووکادوی متوسط یا حدود ۵۰ گرم است.

نتایج نشان داد که خطر ابتلا به دیابت در زنان فارغ از عواملی مانند سن، سطح تحصیلات، وزن و فعالیت جسمی کاهش پیدا کرد.

به گفته پژوهشگران، شاید علت اینکه چنین نتیجه‌ای در مردان مشاهده نشد این باشد که درصد مردان سیگاری شرکت‌کننده در این پژوهش (حدود ۳۸ درصد) نسبت به زنان (حدود ۱۲ درصد) بالاتر بود.

آن‌ها نوشتند: «افراد سیگاری‌ بیشتر احتمال دارد به دیابت مبتلا شوند زیرا قرارگیری در معرض نیکوتین می‌تواند اثربخشی انسولین را کاهش دهد.» و در ادامه افزودند: «مردان نسبت به زنان بیشتر احتمال دارد در مصرف نوشیدنی‌های الکلی زیاده‌روی کنند. این رفتار نیز در افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت دخیل است.»

به گفته پژوهشگران، تحقیق بیشتری روی آثار بلندمدت مصرف آووکادو لازم است تا در مورد ارتباط میان آووکادو، جنسیت و احتمال ابتلا به دیابت به درک و شناخت بهتری برسیم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا